Miért éppen mi?

Mert 5 perc neked is jár! Ha egészségesen és biztonságosan szeretnél barnulni és testi-lelki feltöltődésre vágysz, irány a Ferenc krt. 34. szám alatt található KiwiSun szolárium, ahol sem a kiszolgálás minőségére, sem a tisztaságra nem lesz panaszod. Ne feledd, bőröd egy életre meghálálja a szakszerű törődést!

2009. december 5., szombat

Egyedi stílus és harmónia


Eleged van a szoliszagú bőrből?
Az arctalan kiszolgálásból?
A hangosan zúgó szoláriumgépekből?
Igazi élményre vágysz, ami tested-lelked megnyugtatja?
Akkor jó helyen jársz!


Mitől más, mint a többi?


Akár hiszed, akár nem, a szoláriumozásnak is kultúrája van. Igenis létezik egészséges és biztonságos barnulás. Egyedül az nem mindegy, melyik szalont választod szépülésed színhelyéül. A Ferenc körúti KiwiSun szakít a megszokott klisékkel, igazi életformvá változtatja a szoláriumozást, a nyugalom szigete a nyüzsgő belvárosban.

Az első pozitív benyomás akkor ér, ha átléped a küszöböt. Mosolygós, angolul is perfekten beszélő személyzet és tisztaságtól sugárzó, hangulatos környezet fogad. A letisztult és egyedi design sarokköveihez tartoznak a háncspuffok és zöld bukszusok, a bensőséges fényt árasztó rejtett világítás, de a nyugtató zöld falakról, az eredeti és összetéveszthetetlen kiwi dekorációról és a csillogó kőpadlóról sem feledkezhetünk meg.

A szalonban öt csúcstechnológiájú gép, 3 fekvő 1 álló és 1 aranybarna színt produkáló infraszolárium áll a vendégek rendelkezésére, így a normál és érzékenybőrűek is garantáltan megtalálják a számukra legideálisabb alternatívát. A kendőket clorox-szal fertőtlenítik, a mosdó padlójáról akár még enni is lehetne, a Ferenc körúti stúdió nem véletlenül vonzza mágnesként az igényes közönséget. A külföldiek mellett a környékbeli egyetemisták is szívesen látogatják!

A csőcserék rendszeresek, 500 óránként kerül rájuk sor. Az állógépben legutóbb szeptemberben történt csere. Az egészséges szín elérésében segítenek a szalonban kapható prémium termékek, mély és gyorsbarnítók is, melyek között mindenki meglelheti a bőrtípusához, és pénztárcájhoz legjobban illőt.

A krémedet nyugodtan nálunk is hagyhatod, ahogy azt a legtöbb törzsvendég is teszi. Felcímkézzük nevedre és mikor legközelebb jössz, már nem kell külön vesződnöd vele.

Egy egység szoláriumozás mindössze 590 forintba kerül, de ha bérletet vásárolsz még jobban jársz! A karácsonyi bérletakció keretében a 10 alkalmashoz 1, a 20-hoz 2, az 50-hez plusz 5 ingyen egységet adunk ajándékba!

Természetesen a Ferenc körúti stúdió is a KiwiSun Franchise hálózat tagja, mely igényes stúdióival túlzás nélkül egész Magyarorszgot lefedi.

Gyere és próbáld ki, csak nyerhetsz velünk!

3 megjegyzés:

  1. Szerintem az árak is jók!

    VálaszTörlés
  2. Nekem egy picit drágák vagytok. Persze a minőséget meg kell fizetni:))
    Zsófi

    VálaszTörlés
  3. Csak az áfaemeléskor, szeptember elsejével emeltük minimálisan szolgáltatásaink árát. Szerintünk így is elég barátságosak maradtak. Szerintetek tényleg drágák vagyunk?

    VálaszTörlés