Miért éppen mi?

Mert 5 perc neked is jár! Ha egészségesen és biztonságosan szeretnél barnulni és testi-lelki feltöltődésre vágysz, irány a Ferenc krt. 34. szám alatt található KiwiSun szolárium, ahol sem a kiszolgálás minőségére, sem a tisztaságra nem lesz panaszod. Ne feledd, bőröd egy életre meghálálja a szakszerű törődést!

2010. február 4., csütörtök

Full EU konform EGÉSZSÉGES szolárium lettünk

Örömmel tudatjuk, hogy tegnap minden gépben lecseréltük a csöveket, gépeinkben már a legújabb fejlesztésű PHILIPS BODY TONE csövek működnek. Full EU konform EGÉSZSÉGES szolárium lettünk, elsőként Magyarországon a Kiwisun lépte meg ezt. A Body Tone csövek nem gyengébbek, SŐT gyönyörű mediterrán napsütötte színt kölcsönöznek. Ezekkel a csövekkel sokkal tartósabb eredményt érhetsz el, a leégés veszélye kizárt !!!


Az árak NEM változtak: nálunk 7 perc még mindig csak 590 Ft, 14 perc pedig 1180 Ft-ba kerül. Ilyen szolgáltatást sehol sem kapsz ennyiért, nemhogy ilyen minőséget és biztonságos szoláriumozást!

Az egészséges barnító csövek sugárösszetételüknek és a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően már teljesen veszélytelenek és minimális UV sugárzással barnítanak. Ennek a minimális sugárzásnak a mértéke csupán 0,3 watt/négyzetméter alatti, ami a nagyon gyenge napsütéssel egyenértékű.

Az új gépekben szinte már túlzásba is viheted a napozást, a szoláriumozás kiszámíthatóbb, mint bármilyen szabadtéri napozás, a fénysugár összetétele ellenőrzött, mértéke személyre szabható, 7 perces lépésenként választható.

Az ilyen csökkentett sugárzású szoláriumok kifejezetten gyógyhatásúak is, nagy mértében erősítik az immunrendszert. A szolárium fénye ráadásul a szervezet D3 vitamin szintézisét is segíti, mely a kalcium beépüléséért felel, és csak a napfény vagy a szoláriumozás hatására következik be.



Ezekben a csúnya, járványos időszakokban különösen ajánljuk mindenkinek az új, egészséges szoláriumot!

3 megjegyzés:

  1. sziasztok
    van más kiwisun szoli is, amelyik egészséges lett? Nekem ez kicsit messze van, érdekelne, hogy a lánc többi tagja is kapott-e matricát.
    köszi
    rita

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Igen az összes többi kiwisun is magkapta a matricát.
    -egy kiwisunban dolgozó

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik az oldal, és sok sikert kívánok a munkátokhoz.

    addig is ajánlom figyelmetekbe:
    www.szolizz.blogspot.com
    www.szolizz.hu
    www.dvitamin.hu

    ezek az oldalak segítenek a munkátokban az ügyfél tájékoztatásban

    VálaszTörlés